Video Leona berbaju pink, nampak lurah jadi bualan

Video Leona berbaju pink, nampak lurah jadi bualan. Penampilan anak gadis kepada aktor terkenal, Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona sememangnya kerap menjadi sorotan netizen di media sosial.

Dia yang rajin berkongsi aktiviti harian di media sosial seakan ‘tidak tenang’ kerana selalu sahaja dikritik memandangkan penampilannya yang cukup seksi.

Tayang lurah lagi?
Baru-baru ini, video dia menunjukkan katilnya yang bersepah sambil mengenakan pakaian memperlihatkan ‘lurah’ telah menjadi perbualan netizen lagi di ruangan komen.

Pakai baju seksi sangat

Dalam video tersebut, Leona dilihat memakai tank top berwarna pink sambil bergaya di hadapan cermin. Walaupun video berkenaan berdurasi singkat, namun ia telah menjadi ‘bahan’ netizen untuk meninggalkan kecaman kepadanya.

Video Leona berbaju pink, nampak lurah jadi bualan

Bahaya betul penampilan dia
Menjengah ke ruangan komen, ramai yang ‘menggeleng kepala’ melihat penampilan influencer muda itu yang kini melanjutkan pelajarannya di London.

Ada juga komen dari lelaki-lelaki gatal yang sudah mulai berkias dengan bahasa-bahasa kurang manis merujuk kepada imej Leona yang seksi.

Walau bagaimanapun, mereka tetap bersangka baik dan mendoakan agar Leona mendapat hidayah berubah menjaga penampilannya di masa hadapan.

Teringat daddy waktu muda

Komen lelaki2 gatal sumpah menjijikan

Ramai yang save video

Untuk rekod, Kasih Iris Leona bersama abang kembarnya telah terbang ke London untuk melanjutkan pengajian ke peringkat ijazah.

Namanya juga kerap menjadi sebutan di media sosial kerana penampilan ‘beraninya’ yang dilihat agak seksi dan menjolok mata walaupun beberapa kali telah ditegur secara terang-terangan.

@leonsmeonss♬ Boy’s a liar – PinkPantheress

BACA:

270,000 pencarum mahu pengeluaran KWSP bersasar dibenarkan

10 tahun lelaki ini menunggu anak perempuan di lokasi dia dibuang

Annuar Musa nama disebut-sebut antara dipecat oleh UMNO