Video Kucing selamba main suis lampu buat papa stress

Video Kucing selamba main suis lampu buat papa stress.Ramai yang mengakui kucing yang dijaga bukan sekadar dianggap sebagai haiwan peliharaan malah lebih daripada itu kerana sesetengah orang akan menganggap si comel ini sebagai ahli keluarga.

Apatah lagi, selepas dijaganya sejak kecil yang mana apabila ketiadaannya pasti membuatkan tuan akan teringat, jadi ada yang membiarkan si comel ini tinggal bebas dalam rumah.

Pun begitu, satu rakaman video oleh seorang pengguna TikTok ini mencetuskan seekor kucing viral di aplikasi tersebut dengan 7.7 juta kali ditonton oleh netizen.

Bukan sahaja 7.7 juta kali video itu ditonton netizen gara-gara terhibur melihatkan perangai kucing tersebut yang agak nakal bermain suis lampu rumah tuannya malah hantaran video oleh Coenh meraih lebih 900,000 tanda suka berserta 8000 komen ramai.

Ini kerana, kejadian lucu itu mencuit hati ramai kerana tuannya juga tercuit hati ketika merakam telatah kucingnya di satu sudut.

Perkongsian lucu mengenai kisah kucing di ruangan TikTok itu menarik perhatian ramai dengan bermacam-macam respon lucu yang mengundang netizen terhibur.

Menjenguk respon-respon netizen di video itu, mungkin sahaja kucing tersebut ingin membuatkan suasana menonton tuannya menjadi lebih baik dengan lampu sekejap cerah dan gelap.

Sumber: himpunanceritalawak.com

BACA: Bakal pengantin dirogol seorang bomoh