Video Ikan Melompat Keluar Kuali Masa Digoreng

Video Ikan Melompat Keluar Kuali Masa Digoreng.Menu seperti ikan goreng adalah salah satu hidangan biasa didapati di negara Asia termasuklah Indonesia dan Malaysia. Hidangan ringkas ini biasanya dijamu bersama cili kicap atau sambal belacan dan dimakan dengan nasi. Nikmatnya tidak terkata!

Namun begitu, baru-baru ini satu video yang memaparkan individu sedang melakukan proses menggoreng ikan. Disediakan minyak panas di dalam kuali dan ikan itu kemudiannya digoreng. Bagaimanapun satu insiden telah berlaku menyebabkan ramai terkejut menyaksikannya.

Video

@wongsabar70ada yg bisa jelasin♬ I Love U (Ai ố si ma) – Andy🇵🇭

Dalam rakaman itu ikan tersebut telah melompat keluar dari kuali berisi minyak panas berkenaan. Saiz ikan itu pun boleh tahan besar. Kejadian ini membuatkan individu tersebut terkejut. Berikut adalah rakaman ikan melompat keluar kuali masa digoreng ini:

Memang sukar dijangka dek akal! Macam mana ikan sebesar itu boleh terlompat keluar dari kuali berisi minyak panas sedangkan ia sudah disiang bersih? Apa-apa pun perkongsian rakaman ikan melompat keluar kuali yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun wongsabar70 ini telah meraih lebih 9.1 juta tontonan

Sumber: himpunanceritalawak.com

BACA: Ditinggal Kerana Kulit Gelap, ‘Glowup’ Gadis Ini Buat Netizen risau