[VIDEO] Buaya 13 kaki curi itik di tasik sempat dirakam

[VIDEO] Buaya 13 kaki curi itik di tasik sempat dirakam

Seekor buaya berukuran sepanjang 13 kaki di Florida dilihat ‘mencuri’ itik dari seorang pemburu. Buaya gergasi itu dapat dilihat membaham itik di Leesburg, Florida.

Kelihatan seekor buaya di depan mata mungkin tidak biasa bagi sesetengah orang, tetapi buaya agak biasa dilihat di Florida bersaiz buaya gergasi itu mengejutkan pemburu.

Fox News melaporkan bahawa Kevin Stipe dan Cass Couey, yang memiliki aplikasi PRO HUNT, melihat seekor buaya gergasi ketika mereka sedang memburu itik di Leesburg pada awal minggu.

Couey juga berkongsi klip tersebut di Facebook dengan kapsyen “Bukan hanya memancing, pemburuan itik di Florida juga mempunyai sebuah keunikan! Buaya raksasa memakan itik semasa memburu ”.

Setakat ini, video itu mendapat hampir 8 juta tontonan, dengan jumlahnya yang semakin meningkat dengan pantas. Warga Facebook dan Twitter cepat bertindak terhadap pemandangan yang luar biasa itu, terutama ukuran buaya.

Berita penuh : https://siakapkeli.my/2020/12/05/video-tular-rakaman-buaya-dipercayai-13-kaki-mencuri-itik-dari-pemburu-di-tasik/

COMMENTS