Usia 18 tahun dah miliki international diploma, ramai puji anak Wardina

Usia 18 tahun dah miliki international diploma, ramai puji anak Wardina. Siapa sahaja yang tidak kenal pelakon dan pengacara, Wardina Safiyyah, sebagai Misha dalam sitkom Spanar Jaya? Pasti mereka yang sempat menonton sitkom tersebut tidak akan lupa persona dan kejelitaan Wardina.

Walaupun pelakon berdarah kacukan ini jarang dijumpai di televisyen sekarang, Wardina yang kini menetap di Brisbane, Australia, masih aktif di media sosial.

Beliau kini telah tamat pengajiannya dalam bidang psikologi yang menurutnya, berasa terpanggil untuk membantu golongan yang memerlukan dari segi itu.

Usia 18 tahun dah miliki international diploma, ramai puji anak Wardina

Wardina menjadikan ikatan kekeluargaannya sebagai kekuatan dirinya untuk menjalani tugasnya sebagai seorang anak seni dan sebagai ikon yang digemari ramai.

Pelakon Spanar Jaya ini jarang memuat naik gambar bersama keluarga dan suami tercinta, Ikhwan Johari, tetapi kali ini, anak sulungnya, Amna Nafeesa, mendapat perhatian orang ramai terhadap peralihannya daripada anak dara ke dewasa.

Bukan sekadar kejelitaan Amna yang serupa ibunya malah kebijaksanaannya juga! Amna, 18, telah berjaya menamatkan pengajiannya di International Diploma Programme yang merupakan program pra-universiti melibatkan pelajar berumur 16 hingga 19 tahun.

BACA:

Beli nasi lemak, dapat ‘hadiah’ istimewa

Berenang ribuan batu setiap tahun, individu ini yang mahu ditemui peguin

Rupanya bekas isteri DDNK bukan calang-calang, ada lulusan MBA