Tular video Pemuda Bawa Pulang Ikan saiz gergasi

Tular video Pemuda Bawa Pulang Ikan saiz gergasi.Bagi sesetengah orang aktiviti memancing menjadi salah satu cara untuk menenangkan fikiran. Malah bila mendapat hasil, rasa puasnya cukup luarbiasa sekali. Hanya yang suka memancing sahaja tahu bagaimana perasaanya.

Biarpun begitu, baru-baru ini satu rakaman memaparkan seorang lelaki membawa pulang seekor ikan dengan saiz cukup besar. Menerusi video tersebut kelihatan seorang lelaki sedang berdiri di luar rumah dengan seekor ikan besar di belakangnya.

Saiz hidupan itu bukan calang-calang, hampir sama besar dengan fizikal lelaki sedang berdiri tersebut! Malah dalam rakaman itu juga turut terdengar suara si perakam yang terkejut melihat saiz ikan tersebut. Berikut adalah rakaman pemuda bawa pulang ikan besar ini:

@zakuanmustafa73♬ bunyi asal – zakuanmustafa73

Pergh, padu betul hasil tangkapan yang dibawa pulang oleh lelaki ini! Mesti rasa puas sangat! Perkongsian rakaman pemuda bawa pulang ikan besar yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun zakuanmustafa73 ini telah meraih lebih 490 ribu tontonan dan 23 ribu likes.

Rata-rata warganet turut teruja menyaksikan hasil tangkapan lelaki ini

Sumber: https://himpunanceritalawak.com/2021/09/10/pemuda-bawa-pulang-ikan-besar-tudia-aihhh-ikannya-boleh-kenduri-sekampong/

BACA: Tular ikan berwajah pelik naik ke darat