Tular Gelagat Melintas Jalan Sambil Menari Curi Perhatian

Tular Gelagat Melintas Jalan Sambil Menari Curi Perhatian.Melintas jalan menggunakan laluan khas dan ada lampu isyarat adalah salah satu cara mudah dan selamat untuk semua orang. Pengguna jalan kaki pastinya faham dan tahu apakah cara selamat untuk melintas jalan.

Bagaimanapun, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan beberapa orang sedang melintas jalan telah mencuri perhatian ramai. Manakan tidak, gelagat mereka yang dirakamkan dari dalam kereta ini memaparkan sekumpulan lelaki dan perempuan melintas jalan sambil berpakaian seperti orang dulu-dulu.

@aboutjourney4Macam – macam. Content tiktok ke tu?😂♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Tidak cukup dengan gaya pakaian, kumpulan individu ini turut sempat menari ketika melintas jalan tersebut. Berikut adalah perkongsian rakaman gelagat melintas jalan sambil menari yang dimuat naik di TikTok baru-baru ini:

@superfood.myAtok tak nak gi klinik, atok nak shuffle dulu ##dramatiktok ##superfood ##atoksuperfood ##tiktokmalaysia ##fyp ##trending ##klcc ##dramasuoerfood ##shuffle♬ original sound – superfood.my

Melintas

Melihatkan pemakaian mereka sahaja sudah menarik. Apatah lagi menyaksikan telatah kumpulan individu ini! Perkongsian rakaman gelagat melintas jalan sambil menari yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok ini telah meraih hampir 500 ribu tontonan dan 53 ribu likes

Sumber: himpunanceritalawak.com

BACA: Warga Emas Ditahan Kerana Pukul Pencuri Untuk Pertahan Diri