Syamsul Yusof siap panggil Kazar dengan panggilan Abah

Syamsul Yusof siap panggil Kazar dengan panggilan Abah.Saat kemelut rumahtangga pasangan pelakon Syamsul Yusof dengan Puteri Sarah sedang hangat menjadi bahan bualan netizen, timbul lagi satu spelukasi dimana ada video memperlihatkan Syamsul sedang berada di kedai emas.

Apa yang menjadi tumpuan netizen adalah dalam video itu dilihat sedang membeli barangan kemas dengan Kazar, bapa kepada Ira Kazar yang dipercayai ‘orang ketiga’ dalam hubungan Syamsul dan Puteri Sarah.

Dah panggil abah dah – Netizen

Syamsul Yusof siap panggil Kazar dengan panggilan Abah

Dalam video yang berdurasi 31 saat itu dilihat Syamsul Yusof sedang membeli emas dan Kazar menjadi penjual, kelakuan mereka dirakam oleh seseorang. Ia sekaligus menjadi spekulasi berikutan dengan kaitan antara mereka berdua.

Dalam masa 16 jam, video tersebut telah meraih lebih daripada 43K jumlah tontonan di TikTok. Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen tertanya-tanya mengenai kesahihan video tersebut, ada yang menyifatkan bahawa ia hanya lakonan atau content semata-mata dan ada juga yang rasa lain kerana mereka dengar Syamsul memanggil Kazar ‘abah’.

@rghaikimbyeongho Ustaz Adam beli emas dgn bapak ira kazar.latest news…😱#fyp #foryoupage ♬ original sound – Rghaikimbyeongho

BACA:

“Tahniahlah si perampas, sesuailah dua-dua perampas”, tulisan Fizi Ali undang persoalan

Nak pajak Stadium Shah Alam, Vida ‘sound’ Norizam tak payah gebang

Emma Maembong mahu tambah anak lagi