Suara Muhammad Bilal curi tumpuan netizen dalam video Neelofa

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Tags” ] Suara Muhammad Bilal curi tumpuan netizen dalam video Neelofa. Pasangan bahagia, selebriti dan usahawan terkenal Neelofa dan suaminya, Haris Ismail baru-baru ini rumah tangga mereka diceriakan dengan kehadiran cahaya mata pertama mereka. Suara, Muhammad Bilal, curi, tumpuan, netizen, dalam video, Neelofa, Pasangan, bahagia, selebriti, dan, usahawan, terkenal, Neelofa, dan, suaminya, Haris Ismail, neelofa seksi, neelofa ig, neelofa kahwin, neelofa pu riz, neelofa dan pu riz, adik beradik neelofa, neelofa instagram,neelofa siblings, ayah kandung neelofa, haris ismail, baru-baru, ini, rumah, tangga,mereka, diceriakan, dengan, kehadiran, cahaya, mata, pertama, mereka, [/bg_collapse]

Suara Muhammad Bilal curi tumpuan netizen dalam video Neelofa. Pasangan bahagia, selebriti dan usahawan terkenal Neelofa dan suaminya, Haris Ismail baru-baru ini rumah tangga mereka diceriakan dengan kehadiran cahaya mata pertama mereka.

Suara Muhammad Bilal curi tumpuan netizen dalam video Neelofa. Pasangan bahagia, selebriti dan usahawan terkenal Neelofa dan suaminya, Haris Ismail baru-baru ini rumah tangga mereka diceriakan dengan kehadiran cahaya mata pertama mereka. Suara, Muhammad Bilal, curi, tumpuan, netizen, dalam video, Neelofa, Pasangan, bahagia, selebriti, dan, usahawan, terkenal, Neelofa, dan, suaminya, Haris Ismail, neelofa seksi, neelofa ig, neelofa kahwin, neelofa pu riz, neelofa dan pu riz, adik beradik neelofa, neelofa instagram,neelofa siblings, ayah kandung neelofa, haris ismail, baru-baru, ini, rumah, tangga,mereka, diceriakan, dengan, kehadiran, cahaya, mata, pertama, mereka,

Neelofa selamat melahirkan pada 29 Januari lalu dan meskipun masih belum mendedahkan wajah anaknya itu, dia dan suami telah mendedahkan nama cahaya mata lelaki mereka, Muhammad Bilal.

Haris Ismail bagaimanapun baru-baru ini di Instagram peribadinya berkongsikan mengenai anak lelakinya itu dan dengan pantas mendapat perhatian peminat mereka.

Biarpun begitu, lebih membuatkan peminat teruja juga apabila mendengarkan video Neelofa yang dilihat sedang menunjukkan satu produk namun video tersebut cukup istimewa bagi ramai.

Ini kerana kedengaran dalam video yang dikongsikan oleh Neelofa di IG Story lalu dimuat naik semula menerusi akaun, Lofa.page itu suara anak lelakinya, Muhammad Bilal.

Berita Lain:

Seperti angkat daun kering, lelaki kongsi pengalaman urus jenazah tanpa waris

Elakkan beli rumah terlalu mahal, ini sebabnya

Elakkan beli rumah terlalu mahal, ini sebabnya