Shuk Sahar mahu jual rumah RM1.2 juta, “Saya perlukan duit untuk teruskan kehidupan”

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Tags” ] Shuk Sahar mahu jual rumah RM1.2 juta, “Saya perlukan duit untuk teruskan kehidupan”. Nama pengacara dan pelawak Shuk Sahar tak pernah habis dilanda kontroversi. Baru-baru ini, Shuk mengaku dirinya sudah curang berkali-kali dengan orang yang sama. Shuk Sahar, mahu, jual, rumah, RM1.2 juta, Saya, perlukan, duit, untuk, teruskan, kehidupan, Nama, pengacara, dan, pelawak, Shuk Sahar, tak, pernah, habis,dilanda, kontroversi, Baru-baru,
ini, Shuk, mengaku, dirinya, sudah, curang, berkali-kali, dengan, orang, yang, sama, shuk sahar fara salleh, video shuk sahar, shuk sahar curang, [/bg_collapse]

Shuk Sahar mahu jual rumah RM1.2 juta, “Saya perlukan duit untuk teruskan kehidupan”. Nama pengacara dan pelawak Shuk Sahar tak pernah habis dilanda kontroversi. Baru-baru ini, Shuk mengaku dirinya sudah curang berkali-kali dengan orang yang sama.

Shuk Sahar, mahu, jual, rumah, RM1.2 juta, Saya, perlukan, duit, untuk, teruskan, kehidupan, Nama, pengacara, dan, pelawak, Shuk Sahar, tak, pernah, habis,dilanda, kontroversi, Baru-baru, ini, Shuk, mengaku, dirinya, sudah, curang, berkali-kali, dengan, orang, yang, sama, shuk sahar fara salleh, video shuk sahar, shuk sahar curang

Selepas kontrak sebagai penyampai radio ditamatkan, Shuk sibuk menguruskan perniagaan minumannya. Terbaru, Shuk, 35, mendedahkan dia mengalami kesempitan kewangan untuk meneruskan kehidupan.

Justeru, pemilik nama Mohammad Shukri Mohamed Sahar nekad untuk menjual kediaman miliknya yang terletak di Denai Alam dengan harga 1.2 juta.

Saya nak jual rumah saya dekat Elmina Ferrea dengan harga 1.2 juta. Saya memang perlukan duit untuk teruskan kehidupan.

Untuk saya mulakan buat perkara baru.. sebab itu perlukan duit. Kalau sesiapa yang berkemampuan, memang tengah cari rumah boleh DM saya.

Video Shuk berkongsi perkara tersebut menjadi viral di Tiktok selepas netizen memuat naik di platform itu.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata warganet menasihati Shuk untuk mencontohi penyanyi Aliff Aziz yang berbaik dengan isterinya, Bella Astillah selepas beberapa kali kantoi curang.

Dalam pada itu, ada segelintir pengikut yang berharap agar pelakon filem Adnan Sempit 2 berubah dan menjadi seorang lelaki yang setia dengan isteri tercinta.

Untuk rekod, Shuk mendirikan rumah tangga dengan Rossalennah Natassyiah Asshaferah pada tahun 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan.

Sebelum ini, Rossa mendedahkan dia sudah tidak tinggal sebumbung dengan Shuk dan berada dalam proses untuk failkan penceraian.

Berita Lain:

Ini teknik order Starbuck pada harga patut tapi confirm sedap punya

Ini rahsia mengapa anda perlu buka pintu kereta guna tangan kiri, tak ramai orang tahu

Bazar Ramadan buka macam biasa, tiada sekatan dikenakan – PM