Selepas lamar Amelia Henderson, Aedy Ashraf diam pula..

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Selepas lamar Amelia Henderson, Aedy Ashraf diam pula.. amelia henderson agama amelia thripura henderson amelia henderson kahwin biodata amelia henderson amelia henderson cerai amelia henderson seksi amelia henderson islam amelia henderson biodata family amelia henderson[/bg_collapse]

Selepas lamar Amelia Henderson, Aedy Ashraf diam pula.Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila tular video pelakon Aedy Ashraf melutut untuk melamar aktres Amelia Henderson menjadi teman wanitanya di acara Absolut Food Festival 2022 pada Sabtu lalu.

Kunci mulut

Selepas lamar Amelia Henderson, Aedy Ashraf diam pula..

OhBulan! cuba mendapatkan kenyataan daripada Aedy, 29, mengenai hubungan dia dengan Amelia namun tidak berhasil apabila dia enggan mengulas.

Jika mengenai cerita peribadi, saya memilih untuk tidak komen.

Aedy ditemui ketika sidang media ‘virtual’ untuk drama terbaharunya, Bila Hati Memilih Dia, pada pagi Isnin.

Pegang watak bapa muda

Selepas lamar Amelia Henderson, Aedy Ashraf diam pula..

Bercerita mengenai watak yang dipegang iaitu Nazril, pemilik nama Mohammad Addy Ashraf Rosmadi menyahut cabaran menjadi bapa muda biarpun pada awalnya berasa tidak yakin.

Sebenarnya pada peringkat awal saya tidak yakin untuk membawa watak ini tetapi selepas diyakinkan oleh penerbit, saya terima sebagai satu bentuk cabaran.

Risau juga watak bapa meletak terus selepas ini. Namun, syukur semuanya berjalan lancar dan pelakon cilik iaitu Maryam Nisa yang menjadi anak saya juga memberi kerjasama baik, kami sangat rapat di set penggambaran.

Hubungan rapat kami sampai Maryam nak saya sikat rambut dia, suapkan dia makan.

Selepas lamar Amelia Henderson, Aedy Ashraf diam pula..

Selain Aedy, drama bersiri ini turut menampilkan barisan pelakon hebat antaranya Eyka Farhana, Gambit Saifullah, Zila Bakarin dan Shahz Jaszle.

Bila Hati Memilih Dia merupakan sebuah drama yang diadaptasikan daripada novel karya Wan Nur Najihah (KARNADYA) di bawah penerbitan Global Station Sdn Bhd.

Drama bersiri 15 episod ini bakal menemui penonton TV3 bermula 28 Mac 2022, setiap hari Isnin hingga Jumaat, pada pukul 10.00 malam dan turut disiarkan melalui perkhidmatan penstriman iQiyi pada hari yang sama selepas siaran di TV3.

TONTON:

BACA:

Penerima Sinovac akan hilang kelayakan ‘dos lengkap’

Ini 2 artis yang bakal berdepan hukuman gantung akibat dadah

Mas kahwin RM1.6 Juta diterima pengantin lelaki, termasuk rumah, kereta dan emas lagi!