‘Saya dalam fasa cari yang nombor dua’, Jep nak tambah isteri?

‘Saya dalam fasa cari yang nombor dua’, Jep nak tambah isteri?. Seperti biasa, setiap minggu pasti akan ada episod-episod baru di Sepahtu Reunion dan juga artis jemputan. Minggu ini memang lain dari episod-episod sebelum ini kerana sikap Jep yang jelas selamber bersama artis jemputan Erra Fazira.

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun tiktok 3maisara. Beliau telah memuat naik vide0 dimana Erra Fazira ingin menyuapkan makanan kepada Jep.

Kita sedia maklum, Jep seorang suami yang sangat menjaga hati isteri. tetapi lain pula kali ini, gurauan Jep memang membuatkan ramai yang gelak besar. Mana tidaknya, Jep selamber ber’sweet-sweet’ dengan Erra Fazira.

'Saya dalam fasa cari yang nombor dua', Jep nak tambah isteri?

Walaubagaimanapun, Jep masih tahu b4tas gurauan beliau bersama artis perempuan yang lain. Dalam pada melawak dan bergurau, Jep masih mengenangkan isterinya di setiap perbuatan yang beliau ingin lakukan.

“Boleh saya fikir masak-masak dulu tak? Aaa, biar la dia. peluang bukan selalu.. makan je lah..”

“Bismillahirahmanirrahim, mudah-mudahan tak ada hal yang berbangkit balik ni nanti..”– Kata Jep Sepahtu.

Tidak dinafikan kebolehan Jep dalam membuat kelakar sangatlah bagus. Malah lakonan Jep juga tak pernah mengecewakan. walau hambar sekali pun lawak yang dilakonkan itu, masih mampu membuatkan penonton ketawa, langsung tak kering gusi.

@3maisara sentiasa terhibur kalau dgn Jep ni tau😂#sepahtureunion#jepsepahtu#errafazira#fypage#fypシ ♬ bunyi asal – _EiRa CaNsAnDrA_

BACA:

‘RM280 bole tak boss? regular customer ni’, isteri dedah suami main ‘ayam’ di FB

Amaran ribut di lapan negeri

Jaafar Onn kahwin lagi?