Ratu dapat 11K view nyanyi lagu barunya

Ratu dapat 11K view nyanyi lagu barunya. Pasti ada segelintir di sini yang pernah melihat video atau kenal dengan Ratu Farah Diva kan?

Dia yang dikenali sebagai Ratu adalah seorang TikToker yang sering membuat parodi atau pick up line kepada para penggemarnya. Cara dan gayanya itu sering menjadi perhatian ramai.

Malah, baru-baru ini dia juga ada mengeluarkan sebuah lagu bersama dengan sebuah syarikat rakaman.

Namun, baru-baru ini dia telah memuat naik video di TikTok cover lagu nyanyiannya yang ternyata telah mencuri perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

Ratu dapat 11K view nyanyi lagu barunya

@ratufarahdiva try je 🥰😍 semoga terhibur #dugem #hidupduda #ratudivadugem #ratudivasinging ♬ original sound – IG @ratu__tv

Ramai kritik cover lagu yang dinyanyikan

Menerusi video tersebut, kelihatan Ratu sedang membuat cover lagu asal nyanyian Chombi yang bertajuk Sayunk I Love You.

Namun, apa yang lebih mencuri tumpuan adalah sebutan dan gayanya ketika menyanyikan lagu tersebut.

Videonya itu ternyata mendapat perhatian ramai netizen yang terhibur dan mengkritik nyanyian TikToker itu di ruangan komen.

“Ratu ni sebenarnya sedap suara, tapi lagi sedap kalau tak nyanyi” – Netizen

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 1.2M views, 36.5K likes dan 11.4K comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen dan reaksi netizen di TikTok:

Image from @ratufarahdiva (TikTok)

Image from @ratufarahdiva (TikTok)

Mungkin dia nak cuba semua bidang untuk penuhi impian dia? 🙂

BACA:

Janna Nick umum putus cinta dengan Schatzmann , “dulu beriya sangat” – netizen

David Teo sayu tengok rakan seperjuangan kena strok terbaring atas katil

Khairul Aming buat hal lagi, buat untung RM360K sehari!