Ramai terkejut dengan penampilan terkini Almy Nadia

Ramai terkejut dengan penampilan terkini Almy Nadia.

Pelak0n wanita, Datin Almy Nadia atau nama sebenarnya Ungku Almy Nadia binti Ungku Aminuddin Shah menjadi bualan ramai gara-gara perubahan fizikalnya sehingga mencetuskan pelbagai reaksi net1zen di media sosi4l.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman TikT0knya, kelihatan Almy sedang menunggang motosikal sambil dir4kam oleh suaminya yang juga merupakan se0rang pelakon, Fizz Fairuz.

“Dia pun nak juga..pergi jalan ambil anak,” ujar Fizz Fairuz dalam video tersebut.

Ramai terkejut dengan penampilan terkini Almy Nadia

Dalam video tersebut, Almy yang menungg4ng motosikal jenis skuter sambil memakai baju berwarna kuning yang dipercayai dalam perjalanan mahu mengambil anaknya.

Terkejut tengok perubahan fizikal Almy!
Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, segelintir net1zen melu4hkan rasa terkejut apabila

melihat perubahan bentuk badan pelak0n yang berusia 36 tahun itu yang jauh berbeza berbanding penampilannya dahulu.

Malah, ada segelintir net1zen bimbang akan peningkatan berat badan yang dialami Almy dan menasihati pelakon itu supaya menjaga kesihatannya bagi menggelak sebarang peny4kit.

@binafshasweet880609 Membalas kepada @munalizahkadari #LiveLikeAPanda #fyp #trending #90s #gossip #gossip #norainibasre #foryourpage90s #binafshasweet #almynadia ♬ bunyi asal – Noraini Basre

Takpe, Almy tetap comel!
Bahkan, ada segelintir wanita berkongsi pengalaman mereka dimana berat badan ibu akan mengalami perubahan yang mend4dak selepas melahirkan zuri4t.

Bagaimanapun, disebalik krit1kan yang dilemp4rkan, ramai yang memuji meskipun Almy mengalami perubahan fizikal, namun dia tetap kelihatan cantik dan comel sama seperti selalu.

BACA:

Bayi lahir bermata satu di Yaman, ini mungkin puncanya

Kenyataan rider ini di kecam netizen, “Ini perempuan kalau dekat Thailand mesti sedap”