Ramai kecewa dengan reaksi Syamsul Yusof bila ditanya tentang Ira Kazar

Ramai kecewa dengan reaksi Syamsul Yusof bila ditanya tentang Ira Kazar.Ketika ini, kemelut rumah tangga Syamsul Yusof dan isterinya Puteri Sarah yang dikaitkan dengan gangguan orang ketiga iaitu Ira Kazar menjadi bualan ramai.

Berikutan itu, tular di media sosial klip video sesi temubual Pak Nil bersama Syamsul Yusof dalam rancangan β€˜Hard to Heart’ dimana Pak Nil selitkan soalan perihal kemelut rumah tangga Syamsul dan juga bertanyakan siapa Ira Kazar.

Ramai kecewa dengan reaksi Syamsul Yusof bila ditanya tentang Ira Kazar

Menerusi video terbabit, Syamsul dilihat tidak menjawab satu pun soalan daripada Pak Nil berkenaan hal tersebut dan memilih untuk mengunci mulutnya. Tindakan Syamsul yang tidak menjawab soalan itu menimbulkan rasa kurang senang dan kecewa dalam kalangan netizen.

Segelintir netizen berpendapat bahawa tindakan berdiam diri Syamsul sebenarnya adalah β€˜jawapan’ dan sepatutnya Syamsul memberikan jawapan agar tidak menimbulkan spekulasi lain.

@nadqaseh_bb sedih gile jawapan yang dia bagi πŸ˜”#syamsulyusof #irakazar #fyppdong #trendingfyp #trendingtiktokviral ♬ suara asli – 𝐃𝐒𝐝𝐒𝐀 πŸπšπ›π«πžπ πšπ¬

BACA:

Ini cara sebenar hilangkan rasa pedas, bukan teguk air suam

Syamsul Yusof siap panggil Kazar dengan panggilan Abah

β€œTahniahlah si perampas, sesuailah dua-dua perampas”, tulisan Fizi Ali undang persoalan