Puteri Balqis Buka Cerita Sebenar buat netizen tercengang

Puteri Balqis Buka Cerita Sebenar buat netizen tercengang

Puteri Balqis Buka Cerita Sebenar buat netizen tercengang.Pelakon yang kini meningkat remaja, Puteri Balqis memberi peluang kepada pengikut dan peminatnya di Instagram untuk bertanyakan sebarang soalan yang mahu ditanya kepada dirinya.

Tanya lsu ‘Sejenls’
Salah satu persoalan yang diberikan oleh peminatnya adalah mengenai pendapatnya terhadap individu Muslim yang suka pada kaum sejenls.

“Pendapat tentang individu Muslim “Sejenls”.”-Soal peminat

 Puteri

Anggap Tuhan Boleh Memahami Pelbagai Bentuk Kasih Sayang
Menjawab persoalan tersebut, Balqis menjelaskan bahawa ianya merupakan satu lagi bentuk kasih sayang dan Tuha boleh memahami pelbagai bentuk kasih sayang yang wujud.

“Ia satu lagi bentuk kasih sayang. Tuhan itu memahami, Tuhan itu dwibahasa oleh itu Dia boleh memahami pelbagai bentuk kasih sayang.”- jelas Balqis
Manusia Diwujudkan Untuk Mencintai

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Pelakon cilik berbakat besar, Puteri Balqis tampil memberi respon berhubung persoalan warganet yang bertanyakan sama ada dirinya seorang yang member0ntak dan tldak ingat Tuhan.

Menerusi entri Instagram, pelakon drama popular Akulah Balqis itu menjawab persoalan berkenaan selepas ada seorang netlzen bertanya menerusi ruangan Ask Me di Instastory.

“Hello adik, orang kata adik memberontak dan tidak ingat Tuhan. Apa yang adik belajar dari ibu?” tanya seorang warganet menerusi ruangan tersebut.

Mengulas lanjut, Balqis menyatakan walaupun ibunya seorang wanita bertatu, namun dia selalu membantu haiwan biarpun sekecil serangga.

“Terima kasih untuk soalan ini. Ibu saya wanita bertatu, sentiasa menolong haiwan sekecil serangga, tidak ada media sosial, mengelakkan diri dari manusia kerana tidak mahu mengumpat dan mengeji.

“Berterima kasih kepada rumput yang dipijak, memohon maaf kepada haiwan-haiwan yang dikhlanati,” jawab di Instastory.

Selain itu, pelakon itu turut berkongsi ibunya juga seorang yang rajin bersedekah kepada pekerja pemotong rumput dan tukang sapu smpah.

“Setiap hari dia akan berjalan dan bersedekah kepada pemotong rumput dan tukang sapu smpah.

“Ini doa ibu saya setiap hari, ‘Wahai Pencipta kami, ampunkan seluruh hamba Mu, termasuk tumbuhan dan haiwan. Semoga seluruh hamba Mu dijauhkan dari seluruh pengkhlanatan’,” katanya.

Terdahulu, penampilan terbaharu Balqis yang dilihat memakai skirt pendek dan stoking panjang berwarna hitam yang dihiasi corak tengkorak telah mencetuskan tanda tanya orang ramai mengenai keadaan terkini figura berkenaan.

BACA JUGA:

2 jasad ditemui di bawah timbunan kayu buat wartawan menitiskan air mata

COMMENTS