Pinggang dah macam kerengga, Faradhiya buat apa sampai jadi macam ni?

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Pinggang dah macam kerengga, Faradhiya buat apa sampai jadi macam ni? faradhiya ig faradhiya rasa cinta rasa cinta faradhiya abang faradhiya faradhiya drama ig faradhiya biodara faradhiya drama faradhiya drama faradhiya jadi nenek kebayan[/bg_collapse]

 

Pinggang dah macam kerengga, Faradhiya buat apa sampai jadi macam ni?DIVA mahu buat pengakuan jujur. Diva sangat cemburu dengan bentuk pinggang ramping milik pelakon dan juga penyanyi, Farahdhiya.

Baru-baru ini, pelantun lagu Bertakhta Di Hati itu ada berkongsi rutin senamannya di gimnasium. Namun apa yang menarik perhatian pengikutnya dalam Instagram apabila Farahdhiya mempamerkan bentuk pinggang yang ramping umpama kerengga!

Kalau nak dibandingkan dengan pinggang Diva, memang jauh beza ibarat langit dan bumi. Perkongsian Farahdhiya turut menarik perhatian peminatnya yang kagum dengan bentuk tubuh dimiliki penyanyi berkulit putih melepak itu.

Lebih hairan apabila Farahdhiya diketahui suka memasak dan makan, namun masih mampu mengekalkan bentuk pinggang umpama biola.

“Boleh kongsi tip pinggang ramping?” soal salah seorang pengikutnya.

“Pinggang kerengga! Cemburunya,” kata seorang lagi netizen.

Bersempena kedatangan bulan Ramadan kali ini, Diva harap bentuk badan Diva juga mampu jadi seperti Farahdhiya!
TONTON :

BACA:

Cara elak anak tengok iklan lucah di Youtube, hanya ubah setting ini

Liyana Jasmay dilihat berdoa cara orang kristian

Duduk rumah apartment paling sesuai pakai alat ini jemur baju