Pihak lelaki minta putus 2 hari sebelum majlis Undang Sebak

Pihak lelaki minta putus 2 hari sebelum majlis Undang Sebak.Ramai yang telah ‘tewas’ ketika melalui fasa tersebut kerana ketika itu sikap sebenar mulai terbongkar.

Dugaan ketika sedang merancang untuk ke fasa selanjutnya semenangnya cukup besar di tambah lagi dengan pebagai rintangan untuk menghalalkan seseorang .

Berbeza dengan perkongsian seorang pengguna TlkT0k dikenali sebagai Ain Najwa apabila memuat naik luahan sedlh buah hatinya memutuskan hubungan menjelang majlis mereka pernikahannya.

 

Namun wanita tersebut reda dengan keputusan kekasihnya kerana betul-betul berasa kecewa diatas tindakan lelaki itu.

Memang benarlah jodoh pertemuan, ajal maut itu ketentuan Dari Allah ,kita sebagai manusia biasa hanya mampu merancang tetapi Allah jua yang mentukan .

Pihak

Lebih menambahkan gram warganet adalah tndakan lelaki itu yang melakukan s0lat istikharah beberapa hari sebelum majlis mereka berlangsung sedangkan sepatutnya solat itu dibuat diawal perkenalan lagi.

Tinggi betul iman dia, dua tiga hari terus dapat petunjuk.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan mengcam tindakan kurang bijak lelaki tersebut dengan melukakan hati seorang perempuan menjelang hari bersejarah mereka.

Baca :Isteri pertama teruja temani suami bernikah lagi