Penonton risau Kak Lina ‘hyper’ sangat atas pentas, risau astro hantar Wad Gila

Penonton risau Kak Lina ‘hyper’ sangat atas pentas, risau astro hantar Wad Gila. Tak dapat disangkal lagi, semenjak kemunculan pengacara dan pelakon terkenal, Elly Mazlein sebagai hos bagi program terkemuka, Gegar Vaganza, ramai yang terhibur serta memuji dengan cara mengendalikan pentas di hadapan khalayak umum.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh seorang pengguna Ixxuddin Jefry di laman TikToknya, kelihatan Elly Mazlein atau lebih mesra disapa Kak Lina sedang menari telah meraih perhatian netizen.

Mana tidaknya, dalam video itu menunjukkan gelagat yang bersahaja ditunjukkan oleh Kak Lina di sebalik tadbir semasa persembahan Fuad Rahman yang menyanyikan lagu berjudul Gadis Melayu.

Penonton risau Kak Lina 'hyper' sangat atas pentas, risau astro hantar Wad Gila

Aduiii terhibur la tengok gelagat Kak Lina!
Susulan itu, rata-rata netizen terhibur apabila melihat aksi yang ditunjukkan oleh Kak Lina semasa program berlangsung tanpa memikirkan keadaan di sekelilingnya.

Aku tengok GV sebab Kak Lina je!
Malah, ada juga netizen meluahkan mereka menonton program tersebut disebabkan oleh Kak Lina yang menjadi hos Gegar Vaganza itu dan sering memberikan aksi yang tak kering gusi kepada umum.

@ixxuxxinjexry #gegarvaganza2022 #fyp #viral #funny #kaklinapompom ♬ original sound – Ixxuddin Jefry

BACA:

‘Peminat panggil Rahim macam member-member je’

Rezeki terpijak, pemuda temui harta karun ketika tanam bangkai kucing

Kereta sport Pink ini jadi bualan hangat penduduk, “misteri sampai sekarang..”