Pemuda kongsi pengalaman Kemaluannya di ikat Pada Kipas Siling di Asrama

Pemuda kongsi pengalaman Kemaluannya di ikat Pada Kipas Siling di Asrama

Pemuda kongsi pengalaman Kemaluannya Pada Kipas Siling.Baru-baru ini, terdapat banyak kejadian buli di sekolah berasrama penuh dan juga kem tentera .

Tetapi ia nampaknya tidak berakhir di situ. Di tengah-tengah semua kejadian baru buli, ramai rakyat Malaysia juga telah tampil untuk berkongsi pengalaman mereka dalam menghadapi pembuli pada masa lalu .

Seorang individu yang tidak mahu dinamakan mendedahkan pembuli sakit dan sesat yang didakwa dialaminya sebagai pelajar di sebuah sekolah berasrama penuh tempatan.

Dalam catatan yang dikongsi di Facebook , orang itu berkata bahawa pembuli mengikat kemaluannya pada seutas benang dan memasangkannya pada kipas siling yang bergerak .

“Saya cuma ingin berkongsi pengalaman menghadapi buli, 20 tahun lalu di sebuah sekolah berasrama penuh. Tolong jangan dedahkan nama saya. Saya cuma mahu semua orang tahu bahawa sekolah berasrama penuh dengan ‘ anak-anak iblis ‘ (keturunan syaitan).

Orang itu kemudian berkata, sebagai mangsa buli, dia sedih melihat kejadian baru-baru ini melibatkan budak berbaju merah yang mengalami nasib sama sepertinya.

“Saya bukan sahaja dipukul dan dimarahi. Pada suatu hari, pembuli mengikat satu hujung benang pada kemaluan saya dan mereka mengikat hujung satu lagi pada kipas siling. Kedua tangan saya terikat .”

Tangkapan skrin 257

“Saya berlari dalam bulatan. Pada satu ketika mereka menukar kipas ke Tahap 3 dan saya terpaksa berlari dengan sangat pantas. Apabila saya penat berlari, benang itu terputus. Kulit saya di bawah sana terluka.”

Dia kemudian menceritakan nama pembulinya dan berkata, “Saya tidak akan memaafkan kamu sehingga kiamat. Anda mungkin telah terlepas daripada hukuman dalam hidup ini tetapi tunggu untuk seterusnya.”

Selain itu, beliau menggesa ibu bapa yang menghantar anak mereka ke sekolah berasrama penuh untuk memastikan untuk menelefon dan menyemak keadaan mereka sebenarnya kerana kadangkala mereka mungkin takut untuk berkata apa-apa .

Kisah ngeri bekas pelajar itu pasti menggerunkan ramai. Di Perancis, pembuli sekolah kini akan dipenjarakan selama 3 tahun di bawah undang-undang baharu. Mungkin Malaysia perlu melihat untuk melaksanakan sesuatu yang serupa.

BACA: Pemandu Lori Tangki Jadi Buruan Polis

COMMENTS