Peminat dah confius Ratu Semut Diana Danielle atau Ara Johari, bukti baru muncul

Ratu semut telah menyiapkan tugasan dan sentiasa berada pada tahap yang memuaskan hampir setiap minggu. gosip artis artis malaysia gosip artis malaysia ziana zain

Ratu semut telah menyiapkan tugasan dan sentiasa berada pada tahap yang memuaskan hampir setiap minggu.

Minggu pertama ratu semut menyanyikan lagu Dikir Puteri, minggu kedua lagu ‘Zombie’, minggu ketiga lagu ‘Hey Ladies’, minggu keempat pula lagu Intan Payung, minggu kelima lagu Chikadun, minggu keenam lagu Nang, minggu ketujuh lagu Bang Bang, dan yang terbaru minggu kelapan merupakan lagu Anggapanmu.

Semestinya lagu Anggapanmu merupakan lagu yang tersohor di Malaysia kerana dipopularkan oleh Ziana Zain. Tambahan pula, Ziana yang terkenal dengan vokal yang baik dan mampu melontarkan suara pada ‘key’ yang tinggi. Oleh itu, tugasan lagu ini telah disempurnakan oleh maskot Ratu Semut dengan sempurna.

Peminat dah confius Ratu semut Diana Danielle atau Ara Johari, bukti baru muncul. Ratu semut telah menyiapkan tugasan dan sentiasa berada pada tahap yang memuaskan hampir setiap minggu. gosip artis artis malaysia gosip artis malaysia ziana zain

Lihat klip penuh nyanyian Ratu Semut:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh DaebaKing (@daebakingz)

Apa yang menarik perhatian adalah maskot Ratu Semut ini dikaitkan dengan Diana Danielle, Ara Johari, Leez, Farahdiya, Akma AF dan ramai lagi. Namun, rata rata netizen memberikan komen maskot tersebut adalah Ara Johari.

Juri juri yang memberi komen juga meninggalkan komen positif pada ratu semut, ramona sebut Aida Jebat, Zizan Razak puji persembahan yang bagus dan menyebut Marsha Masitah, Michael Ang pula tidak berubah fikiran dan memilih Diana Danielle. Oleh itu, netizen memberikan komen yang Diana Danielle pastinya lebih tinggi daripada AC Mizal sewaktu berada diatas pentas.

Lihat juga apa kata orang ramai:

Aku bukan fans Ara. Tapi aku yakin ni suara Ara. Lagi2 part high note. Clue memang ke arah dia. Mungkin ada kebetulan sama dgn DD pasal alam sikitar,laut. Tapi sangat² obvious clue ramen,Durian dgn takut jarum tu Ara Johari sangat. Juri terpedaya dgn clue futsal tuje lepastu terus teka Diana Danielle clue kecik² tu pun juri nmpk DD. Padahal tak kena pun.

Come on juri, Ratu semut is Ara Johari!klu pegang bunga sebab comeback AJL naib juara lagu bunga, AJL sebelumnya warkah untukku Ara tak dapat perform well sebab sakit..suara hilang huhuhu

lain mcm la netizen ni. pndai btol meneka. dh bole ganti kak engku

Macam Ara tapi Ara nyanyi ada ke sengau sengau mcm tu ek

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: IG Daebaking

Tengok Juga:

Baca Juga:

Pulih dari ‘gila’, Iqram Dinzly kembali ke pentas lakonan

Janna Nick kongsi video mandi buih, sekali benda lain pulak netizen nampak

Bakar kasut kerana ingkar peraturan, tindakan guru ini undang rasa kurang selesa ramai pihak