Pakai gaun beraksi dalam laut, idea hebat tapi hasilnya ‘menggelikan hati’

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Tags” ] Pakai gaun beraksi dalam laut, idea hebat tapi hasilnya ‘menggelikan hati’. Apabila berbicara tentang tema dan lokasi photoshoot, sesetengah daripada kita mempunyai angan-angan tersendiri untuk lakukan konsep ‘lain daripada lain’. Ia bukan setakat menonjol daripada kebiasaan saja, tapi paling penting adalah memperoleh hasil yang kreatif serta memuaskan hati. Pakai, gaun, beraksi, dalam, laut, idea, hebat, tapi, hasilnya, menggelikan, hati, Apabila, berbicara, tentang, tema, dan, lokasi, photoshoot, sesetengah, daripada, kita, mempunyai, angan -angan, tersendiri, untuk, lakukan, konsep, lain, daripada, lain, Ia, bukan, setakat, menonjol, daripada, kebiasaan, saja, tapi, paling, penting, adalah, memperoleh, hasil, yang, kreatif, serta, memuaskan, [/bg_collapse]

Pakai gaun beraksi dalam laut, idea hebat tapi hasilnya ‘menggelikan hati’. Apabila berbicara tentang tema dan lokasi photoshoot, sesetengah daripada kita mempunyai angan-angan tersendiri untuk lakukan konsep ‘lain daripada lain’. Ia bukan setakat menonjol daripada kebiasaan saja, tapi paling penting adalah memperoleh hasil yang kreatif serta memuaskan hati.

Itulah yang cuba dilakukan oleh seorang wanita berani ini apabila melakukan penggambaran di dalam laut sekali gus menjadi tular baru-baru ini.

Pakai gaun beraksi dalam laut, idea hebat tapi hasilnya 'menggelikan hati'. Apabila berbicara tentang tema dan lokasi photoshoot, sesetengah daripada kita mempunyai angan-angan tersendiri untuk lakukan konsep ‘lain daripada lain’. Ia bukan setakat menonjol daripada kebiasaan saja, tapi paling penting adalah memperoleh hasil yang kreatif serta memuaskan hati. Pakai, gaun, beraksi, dalam, laut, idea, hebat, tapi, hasilnya, menggelikan, hati, Apabila, berbicara, tentang, tema, dan, lokasi, photoshoot, sesetengah, daripada, kita, mempunyai, angan -angan, tersendiri, untuk, lakukan, konsep, lain, daripada, lain, Ia, bukan, setakat, menonjol, daripada, kebiasaan, saja, tapi, paling, penting, adalah, memperoleh, hasil, yang, kreatif, serta, memuaskan,

Sanggup tahan nafas & posing dalam laut…bertahan dengan pinjam oksigen orang sebelah

Berdasarkan tinjauan di akaun TikTok miliknya, ini merupakan percubaan sulung Eyra Fadz untuk menjadi model di dalam laut. Sambil memakai gaun pengantin berwarna putih, wanita berusia 34 tahun tersebut dilihat menggayakan pelbagai aksi demi hasilkan gambar yang menarik. Sepanjang tempoh penggambaran, dia bertahan di dalam air dengan menyedut tangki oksigen penyelam yang turut memantau keselamatan mereka.

Sendiri tengok pun nangis, dah macam sotong pun ada…itu jela posing paling okay

Namun begitu, Eyra Fadz sendiri mengakui hasil gambar daripada sesi photoshoot berkenaan tidaklah menarik seperti yang dibayangkan olehnya. Bukan sahaja kualiti tidak mantap disebabkan air laut di sana kurang jernih, malah kebanyakan posing yang diharapkan cantik juga gagal. Walaupun begitu, dia tetap berpuas hati dengan percubaan tersebut.

Tak jadi mermaid kak, macam orang tengah tenggelam je..takpalah jom naik darat balik

Bukan saja meraih lebih 2.4 juta tontonan setakat ini, malah video tersebut dibanjiri pelbagai reaksi netizen. Meskipun ada yang mencadangkan beberapa penambah baikan, tapi rata-ratanya terhibur dan berseloroh tentang hasil-hasil gambar diperolehi daripada phostohoot berkenaan.

Berita Lain:

Lelaki ini kongsi tips kalau tak nak ‘sesak’ tengah bulan

15 tempat menarik di Dubai, anda pasti terpesona

930 juta telur ayam sebulan untuk tampung keperluan rakyat Malaysia