Netizen ulang video banyak kali Aedy Ashraf kantoi panggil ‘Baby’ dekat Amelia Henderson

Netizen ulang video banyak kali Aedy Ashraf kantoi panggil ‘Baby’ dekat Amelia Henderson.Ternyata gandingan Aedy Ashraf dan Amelia Henderson dalam sebuah drama terbaru yang bersiaran di Slot Akasia menerusi TV3 tidak henti-henti menjadi perhatian penonton.

Mana tidaknya, peminat drama juga tidak menyangka keserasian gandingan pelakon kacak dan jelita itu sangat menjadi apatah lagi Aedy Ashraf mahupun Amelia Henderson sedari kecil lagi dikenali sebagai pelakon.

Umum diketahui, Amelia Henderson membawa dua watak yang berbeza iaitu sebagai Aleesa dan Natasha apabila wajah seiras itu menemukan Amer yang dibintangi oleh Aedy Ashraf.

@redzamelia_loversGuys! Dengar tak Aedy panggil Amelia ape? Dengar betul2 tau. 🤣 #kisahcintakita #ameliahenderson #aedyashraf #tv3malaysia #dramasangat #fypage #fyp♬ bunyi asal – AEDY ❤️ AMELIA

Walau bagaimanapun, nampaknya tidak hanya di kaca televisyen malah gelagat sweet mereka di luar set penggambaran turut mencuri tumpuan ramai apabila kedua-duanya juga sporting.

@redzamelia_loversKu mau dia… ##kisahcintakita ##ameliahenderson ##aedyashraf ##tv3malaysia ##dramasangat ##fypage ##fypシ゚viral ##fypdongggggggg ##tiktoktrend♬ original sound – AEDY ❤️ AMELIA

Menerusi video ini juga telah ditonton 1.8 juta kali oleh pengguna aplikasi TikTok berikutan Aedy Ashraf didengar kantoi memanggil Amelia Henderson sebagai ‘baby’ yang mana perkongsian terbabit turut menerima lebih 100 ribu tanda suka ramai.

Pun begitu, tidak dapat dipastikan ianya untuk drama sahaja atau bukan namun gelagat Aedy Ashraf kantoi itu mengundang warganet meninggalkan ratusan komen teruja dengan keserasian mereka.

BACA: Empat lagi pelajar Kes buli rakan setingkatan ditahan