Netizen tegur Puteri Balqis, pakai baju nampak pusat pula

Netizen tegur Puteri Balqis, pakai baju nampak pusat pula. Sebut saja nama Puteri Balqis, pasti ramai mengenali pelakon berbakat besar itu yang sudah berkecimpung dalam dunia hiburan sejak kecil lagi.

Namun, sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan mengenai nama pelakon itu disebabkan penampilannya yang semakin seksi sekaligus menimbulkan rasa kurang senang netizen.

Baru-baru ini, tular video dimuat naik oleh seorang pengguna memaparkan Puteri Balqis sedang membuat konten. Bagaimanapun apa yang menjadi perhatian adalah penampilan seksi pelakon berusia 15 tahun itu memakai baju serba hitam menampakkan bahagian pusatnya.

Netizen tegur Puteri Balqis, pakai baju nampak pusat pula

Diruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa bimbang melihat cara pemakaian Balqis yang dikatakan semakin hari semakin seksi. Malah, ada yang memberikan komen sindiran bertanyakan baju adik siapa yang dipakai oleh Balqis itu.

Meskipun ada yang kurang senang dengan penampilannya itu, ramai ada selegintir netizen memuji kecantikan pelakon itu serta mengatakan Balqis kelihatan matang biarpun baru berusia 15 tahun.

@dniiilatifi15 years old vs 21 years old hahaha♬ Kini Ecko Pergi Meninggalkanku – Ecko Show

BACA:

Penjawat awam ditemui maut gantung diri di Putrajaya

Undang-undang anti lompat parti gagal dicabar 4 Adun Pulau Pinang

Menteri dedah sesuatu mengejutkan lokasi tanah runtuh