Neelofa dedah wajah Bilal, ini jawapan PU Riz mengapa Neelofa berbuat demikian

Neelofa dedah wajah Bilal, ini jawapan PU Riz mengapa Neelofa berbuat demikian. Semalam, selebriti terkenal, Noor Neelofa secara rasminya menamatkan teka-teki apabila dia mula berkongsi kompilasi gambar, yang jelas menunjukkan wajah Bilal buat tatapan awam.

Ini berpunca apabila terdapat individu tidak bertanggungjawab selepas wajah anaknya itu disunting sehingga menjadi bahan jenaka.

Rata-rata netizen bersimpa,ti dengan Neelofa sekeluarga dan menye,lar tinda,kan tidak bertanggungjawab itu.

Terbaru, PU Riz tampil mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang mendoakan mereka sekeluarga.

“Saya sempat baca komen yang ditulis, alhamdulillah ramai yang sayangkan Bilal…kepada mereka yang teringin sangat ambil tahu tentang anak kami, kini boleh melihat sepuasnya”

Neelofa dedah wajah Bilal, ini jawapan PU Riz mengapa Neelofa berbuat demikian

“Harapnya, mereka yang teringgin sangat nak ambil tahu mengenai anak kami, sudah boleh melihat sepuasnya.”

“Bagi saya, jangan keterla,luan dan melampui ba,tas agama. Tidak kisah anak siapa pun, selebriti atau orang biasa. Tidak elok jika kita bercakap sesuatu yang tidak baik kepada anak orang lain. Perlu fikir apa perasaan ibu bapa itu”

“Kami sebagai ibu bapa, se,dih dengan sikap orang kita. Kalau saya, memang tak terga,mak nak buat begitu kepada anak orang lain.”

“Walaupun kenal baik atau tak dengan kita, iu buka cara dan tin,dakan yang betul. Malah, tak perlu nak sentuh sampai tahap begitu.”

“Hargai ciptaan Allah SWT. Jangan ubah. Sebagai manusia ia tin,dakan bia,dap dan kurang adab. Sebab itu saya nyatakan, apa saja nak dibuat kena dilakukan dengan akhlak. Malah, siap ada mesej saya suruh bertabah dan sebagainya. Bagi saya itu dah macam satu fit,nah” ujar PU Riz.

BACA:

Nora Danish ‘payung’ lagi, gambar bikin berdarah hidung

Tak puas kena tegur, pemimpin UMNO tampar ahli

Hadi buat-buat lupa Pas pernah ‘bersama’ UMNO