Muka Reda Suami Nak Sentuh, Tapi Ditepis Tangan Isteri Jadi Perhatian

Muka Reda Suami Nak Sentuh, Tapi Ditepis Tangan Isteri Jadi Perhatian.MACAM-macam gelagat dan telatah setiap pasangan yang baru berkahwin.

Bukan sekadar darah gemuruh ketika akad nikah, malah perasaan malu-malu selepas masing-masing sah bergelar suami isteri.

Begitu juga ada adegan lucu di mana seorang pengantin perempuan yang tersipu-sipu malu ketika sesi penggambaran foto bersama lelaki yang baru dikahwininya.

Sebuah video dimuat naik oleh irdinakharri tul4r selepas dia berk0ngsikan gelagat kakak serta abang iparnya yang baru sahaja berkahwin.

Ketika ingin bergambar, lelaki yang lengkap berbaju melayu putih itu cuba menarik dekat isterinya agar p0sing kelihatan lebih mesra.

Setelah beberapa kali percubaan, pengantin perempuan itu masih menepis tangan suaminya.

 

Menyedari si isteri tidak selesa dengan perbuatan itu, abang ipar pemilik video ini memilih untuk menghormati perasaannya.

Mereka akhirnya bersedia menangkap gambar namun tidaklah semesra pasangan raja sehari lain.

Baca :Ini Profil Dan Fakta Menarik Dato’ Sri Mahadi Yg Ramai Tak Tahu

Sejak dikongsikan semalam, video berkenaan telah meraih 3.5 juta jumlah tontonan. Menjengah ke ruangan komen yang begitu meriah

Rata-rata netizen kagum melihat gelagat wanita itu kerana reaksi tersebut jelas seperti tidak pernah bersentuhan dengan mana-mana lelaki sebelum ini.

Baca Wanita dikecam bantu ‘Abang Viva’, tampil beri penjelasan