Malu nak keluar sebab tak kenal, gadis ‘berpeluh’ duduk sendiri di pelamin

Malu nak keluar sebab tak kenal, gadis ‘berpeluh’ duduk sendiri di pelamin.Orang kata, jodoh itu perlu dicari. Meminta bantuan pihak lain untuk mencarikan pasangan yang sesuai merupakan antara salah satu usaha untuk berumah tangga.

Namun begitu, anak-anak muda zaman sekarang lebih memilih untuk berkenalan dan bercinta dahulu dengan pilihan masing-masing berbanding ditentukan oleh orang tua.

Walau bagaimanapun, hal ini berbeza dengan perkongsian seorang pengguna TlkT0k dikenali sebagai Mex Gojes apabila memuat naik vide0 pertunangan adik tersayang yang mana pasangannya merupakan individu yang dicarikan oleh ibu mereka.

Dalam vide0 berkenaan, dapat dilihat reaksi awal adiknya yang agak malu untuk duduk di pelamin bagi menyarung cincin tunang kerana tdak pernah kenal, bertemu apatah lagi berhubung dengan encik tunang.

Bertunang pilihan orang tua

Situasi lucu berjaya dirakam apabila adik kepada pengguna Tlk T0k itu sempat ditarik ibu mereka untuk ke depan dan duduk dipelamin.

Berpeluh juga dekat pelamin tu
Menerusi ruangan komen, masing-masing mengakui faham akan perasaan gadis tersebut yang pastinya sedang berdebar teruk memandangkan tdak pernah bertemu sebelum ini.

Sumber: https://livenewszone.com/2021/10/10/bertunang-pilihan-orang-tua-malu-nak-keluar-sebab-tak-kenal-gadis-berpeluh-duduk-sendiri-di-pelamin/

BACA: Kawan hina tanah kecik Kini umur baru 22 dah boleh bayar gaji besar.