Lagu Untukmu Ibu undang linangan air mata peminat

Lagu Untukmu Ibu undang linangan air mata peminat. Menerusi halaman tiktok, tular satu video nyanyian Mamat Exist di Konsert Resolusi Exist yang berlangsung pada 18 November 2022 di Zepp Kuala Lumpur. Konsert tersebut mendapat sambutan yang hangat daripada peminat dan rata-rata daripada memberikan komen yang positif. Ramai yang berkata konsert tersebut amat berbaloi dan terhibur dengan persembahan Exist. Tambahan lagi, mereka memuji Mamat yang masih maintain nyanyiannya.

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@supik_gelenyar:aku minat btl mamat ni..kalau lah dia x trlibat ngan benda tu, rasa nya blh pergi lg jauh kot.. semoga baik² saja semua, Aamiin

@Liessa:hanya bisa menatap nisan ibu ,Kerna di tinggal kan sejak umur 7bulan

@MamaApple🍎:suara dia 1 dalam seribu. moga dia berubah menjadi lebih baik .terbaikk mamat lagend

Lagu Untukmu Ibu undang linangan air mata peminat

@bhafzan:Saya ada malam tadi enjoy tengok Mamat,apa pun jadi Mamat is Exist..ini baru warm up

@sᴀꜰꜰ 💟:Dengar lagu ni confirm berjurai airmata 🙂

@hf:Dalam kaset suara tak pecah lagi

@ina:sedih nya dgr lagu ibu

@ayu anieysa mohamad:mantap..biar mse lalumu dijdikan tauladan..melangkah utk hari2 mendatang..suara yg merdu anugerah Allah utkmu..terbaik mamat

@erulfakhrul:pny la tgu part chorus dia bg penonton nyanyi lak

@Whiteroseeeee:Sedapnya mamat nyanyi

@Achik:al fatihah dkt arwah mama angkat saya

@Noor Faizah:sedap bethol sore dia…

Mamat ni memang betul-betul berbakat. Suaranya memang ‘rare’ satu dalam sejuta. Memang berbaloi pergi konsert ni. Kalau ada lagi di masa akan datang, min wajib pergi..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

BACA:

Gadis cina fasih bahasa melayu, Kelantan ini raih dua anugerah

“Yang paling sakit kena khianat” – Man Raja Lawak

Bergurau jadi Sultan Kelantan, Mat Salleh ini mohon maaf