Kenalan rapat Noh Salleh akhirnya buka mulut dedah punca penceraian dengan Mizz Nina

Kenalan rapat Noh Salleh akhirnya buka mulut dedah punca penceraian dengan Mizz Nina. Konflik rumah tangga melibatkan pasangan selebriti Noh Salleh dan Mizz Nina tidak dinafikan telah mengejutkan ramai pihak apabila mereka secara umum telah memaklumkan perceraian pada 4 Ogos lalu.

Susulan itu, nama penyanyi vokalis kumpulan Hujan hangat diperkatakan serta didakwa bermain kayu tiga dibelakang Mizz Nina.

Berita Noh didakwa curang heboh di serata media sosial sehingga ramai dalam kalangan netizen yang membuat spekulasi mereka bercerai disebabkan perkara tersebut.

Terkini, seorang individu bernama Izzaty Jamal yang dipercayai merupakan kenalan rapat Noh tampil menjelaskan mengenai kisah sebenar yang melanda kemelut rumah tangga Noh dan Nina menerusi sebuah video berdurasi 2 minit 41 saat.

“Saya memang personally kenal Noh, sebab Noh dan abang ipar saya adalah Bandmate. Kami selalu jumpa dan melepak.

Kenalan rapat Noh Salleh akhirnya buka mulut dedah punca penceraian dengan Mizz Nina

“Selepas Noh dan Mizz Nina umum yang mereka dah tak bersama, banyak sangat spekulasi yang mengatakan Noh Salleh ada scandal. Betul ke?

“Jawapan dia, tak ada pun. Tiada perempuan kedua, perempuan ketiga. Saya cakap perkara ni bukan sebab saya backup Noh, tidak.

“Saya kenal dia, mulut netizen suka buat spekulasi asal boleh selak mereka selak kain orang tu. Jadi disini, saya nak beritahu sebagai kenalan Noh Salleh bahawa dia tak ada perempuan simpanan.

“Dia dan Mizz Nina berpisah secara baik, tiada pergaduhan angin dan ribut. Cuma bila Allah SWT kata dah tiada jodoh, maka tiadalah jodoh,” katanya di TikTok miliknya.

@tytyjamal_ Betul ke mizz nina & noh salleh berpisah sebab orang ketiga? Let’s spill the tea! #fyp #spillthetea #mizznina #nohsalleh ♬ Sikok Bagi Duo – Boris Sitepu

BACA:

Tahukah anda di Putrajaya ada airport, tapi apa sudah jadi?

Harga ikut warna kulit, gelagat parodi lelaki ini berjaya cuit hati

5 brader motor berhenti halang jalan, siap main kejar-kejar…