Kejung Perut netizen gelak gelagat ayah bila anak rakam rutin palsu

Kejung Perut netizen gelak gelagat ayah bila anak rakam rutin palsu.Sejak awal pagi ini tular satu rakaman video di media sosial oleh sebuah keluarga yang sangat kelakar ini meskipun sudah beberapa hari pemilik video berkongsikan di ruangan YouTube.

Ini kerana, rakaman keluarga tersebut yang bersama-sama prank ayah mengundang ramai terhibur dan tidak dapat menahan ketawa selepas salah seorang anak merakam video rutin harian palsu.

Untuk pengetahuan, cabaran rutin harian palsu ini sudah ramai yang menyahutnya dan kesemuanya boleh dikatakan sangat menghiburkan kerana ibu dan bapa mereka yang cukup sporting dan begitulah juga yang dapat disaksikan oleh netizen dalam rakaman video ini pula.

Menerusi YouTube difahamkan ayah telah diprank oleh ahli keluarga yang mana salah seorang anak lelaki berkongsikan rutin harian palsu yang sangat melucukan apabila ayah tidak dapat menahan daripada menegur anaknya.

Apa tidaknya, rutin harian dikatakan oleh anak lelaki keluarga sporting ini difahamkan tidak benar lalu ayah pula menyusun semula rutinnya.

Ayah

“Berdekah aku tengok ni, harap buat lagi…”

netizen

netizen

“Dari TikTok…”

netizen

 

Sumber: https://himpunanceritalawak.com/2021/09/07/penat-netizen-gelak-gelagat-ayah-bila-anak-rakam-rutin-palsu-respect/

BACA: Puncak gunung Kebnekaise kehilangan ketinggian sebanyak 2 meter