Jadi ‘rider’ lepas hilang kerja, Girlfriend kantoi curang dengan jantan lain

Jadi ‘rider’ lepas hilang kerja, Girlfriend kantoi curang dengan jantan lain. Kes curang-mencurangi nampaknya masih lagi berlaku dan tular di media sosial. Tak hanya melibatkan orang yang sudah berkeluarga, tetapi mereka yang masih bercinta turut mengalami kejadian sama.

Girlfriend kantoi curang

Hal ini dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @apidapidd apabila memuat naik video ‘menerjah’ teman wanitanya yang keluar dengan lelaki lain.

“ada dengan jantan! Sbb tu tak angkat call aku.. pastu kau hina pekerjaan aku depan dia. hebat kau ni! tulisnya di kapsyen.

Dalam video tersebut, pengguna TikTok berkenaan memaklumkan yang teman wanitanya berpaling tadah disebabkan dia kini bekerja sebagai penghantar makanan sahaja sedangkan sebelum ini dia merupakan salah seorang pekerja di travel agency.

Pertahankan diri. “Lelaki semua sama!”

Video berdurasi 22 saat itu telah tular dan mendapat pelbagai maklum balas dari netizen. Rata-rata menyalahkan wanita tersebut apabila dia bertindak membuat video mempertahankan diri di InstaStory menyalahkan semula teman lelakinya kerana mempermalukannya di khalayak ramai.

Sumber: https://ohmymedia.cc/jadi-rider-lepas-hilang-kerja-teman-wanita-pula-curang-dengan-jantan-lain/

BACA: Lelaki Pukul Doktor Dipercayai Kerana Puji Kulit Isterinya