Isteri Geram Suami Masih Tesengih Selepas Ditangkap Khalwat

Isteri Geram Suami Masih Tesengih Selepas Ditangkap Khalwat.Hati isteri mana yang tak luluh dan kecewa bila dapat tahu suami sendiri berlaku curang dengan wanita lain. Apa yang lebih menyakitkan hati, apabila si isteri sendiri menjadi saksi melihat suaminya berfoya-foya dengan teman wanitanya namun, lelaki tersebut bertindak seolah-olah tidak bersalah dengan apa yang telah terjadi.

Menerusi video pendek dikongsi, si suami dilihat tersenyum ketika isterinya meluahkan rasa kesal dengan apa yang terjadi. Pada masa yang sama, dia (isteri) berharap agar kekasih suaminya menerima balasan yang setimpal atas apa yang telah dilakukan.

@alestiani97Maaf saya sudah tidak bisa menahan emosi yang sejak Juli sudah saya tahan ##pelakor ##pelakorviral ##pelakoradadimanamana

♬ suara asli – Alestiani

Mengulas lebih lanjut, wanita ini turut mempersoalkan tanggungjawab hakiki seorang ayah kepada anaknya yang berusia tiga tahun. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa geram dengan tindakan lelaki ini dan memintanya bersabar dengan ujian tersebut.

Tak apa jika tidak sayang saya. Tapi setidaknya peduli lah sikit dengan keadaan anak.

Suatu hari nanti, awak mempunyai anak dan awak akan mendapat karma. Anak saya yang berumur tiga tahun belum pun masuk ke sekolah. Bapa jenis apa yang tiada belas kasihan kepada anak-anaknya?

BACA: iPhone Menggunakan Port USB-C Pertama Dunia Berjaya Dijual