Isteri Fizo Omar kini berhijab, sekali lain pula yang netizen perasan

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Isteri Fizo Omar kini berhijab, sekali lain pula yang netizen perasan fizo omar fizo omar kahwin isteri fizo omar fizo omar nikah fizo omar cerai fizo omar dan mawar isteri baru fizo omar fizo omar ig fizo omar kahwin baru bini fizo omar[/bg_collapse]

Isteri Fizo Omar kini berhijab, sekali lain pula yang netizen perasan. Perkongsian foto isteri kepada usahawan serta pelakon terkenal, Fizo Omar iaitu Fazeera Nazri yang cantik berhijab di laman Facebook mencuri perhatian wargamaya.

Tampil berhijab?

Isteri Fizo Omar kini berhijab, sekali lain pula yang netizen perasan

Menerusi beberapa keping foto yang dimuat naik oleh Fizo di laman media sosialnya, memaparkan isteri tersayang cantik memakai hijab ketika menghadiri kursus selama empat hari.

Foto yang dikongsi meraih pujian daripada netizen dan mereka pada masa yang sama turut mendoakan supaya Fazeera istiqamah dalam menutup aurat.

Difahamkan foto tersebut telah dimuat naik dua hari yang lalu dan kursus tersebut turut dihadiri oleh adiknya dan seorang rakan yang lain.

Isteri Fizo Omar kini berhijab, sekali lain pula yang netizen perasan

Sekadar info, selepas dua tahun menduda, Fizo bernikah buat kali kedua dengan bekas pramugari, Fazeera Nazri Aziz pada 21 Oktober 2021 dalam satu majlis tertutup yang diadakan di Janda Baik, Pahang.

TONTON:

BACA:

Shuk Sahar jadi tetamu jemputan TV dedah kisah rumah tangga, sekali ini yang jadi..

Cara mohon Geran MOTAC, tawaran sehingga RM50,000

Aeril Zafrel hadiahkan bangunan RM3.2 Juta kepada Wawa Zainal