Isi lain macam, orang ramai dinasihat elak beli sardin jenama ini

Isi lain macam, orang ramai dinasihat elak beli sardin jenama ini.Orang ramai dinasihat elak beli sardin jenama ini, “isi lain macam..”Penggunaan ikan sardin dalam bentuk tin sangat memudahkan ketika memasak. Terutamanya bila dah tiada idea untuk menyediakan menu apa untuk keluarga, mudah sahaja dengan menggunakan ikan sardin. Cuma tambah beberapa bahan sahaja dah lengkap.

Terdapat pelbagai pilihan ikan sardin dalam bentuk tin di pasaran. Namun, tak semua jenama mempunyai kualiti yang bagus. Dahulu, pernah viral beberapa jenama ikan sardin dan mackerel dalam tin yang mengandungi cacing. Jadi, seeloknya anda perlu berhati-hati ketika membeli.

Apa yang terjadi pada Ariana Rose betul-betul malang apabila ikan sardin dalam tin yang dibelinya mempunyai isi yang tidak menyerupai ikan sardin. Ingin tahu, dia terus bertanya pada warganet mengenai ikan misteri tersebut.

Isi lain macam, orang ramai dinasihat elak beli sardin jenama ini

Beli Ikan Sardin Tapi Isinya Pelik!

assalamualaikum,nak tanya dalam group ni ,tadi beli ikan sardin tapi isi dalam bukan ikan sardin,siapa tahu ikan apa ni

Jelas, isi di dalam tin tersebut bukanlah ikan sardin yang biasa-biasa. Posting yang meraih sebanyak 3 ribu lebih komen itu mengundang pelbagai reaksi dari warganet.

Warganet Yang Lain Juga Pernah Terkena!

Elak Beli Jenama Dari Negara..

Rata-rata warganet juga tampil untuk menasihati wanita itu dan orang ramai untuk elakkan beli jenama dari negara China. Ini kerana masih ramai yang ragu-ragu dengan jenama dari negara tersebut.tin

Bila ingin membuat satu pembelian, jadi lah pengguna yang lebih bijak. Walaupun jenama tempatan sedikit mahal berbanding negara lain, ianya lagi elok dan tidak diragui. Kita juga dapat menyokong perusahaan tempatan.

Hati-hati bila membeli, periksa label dengan teliti dan buat pilihan yang betul.

BACA:

Gelagat pengantin lelaki ‘sahkan’ akad nikah sendiri dan reaksi mentua cuit hati ramai

Kapal berusia lebih 500 tahun ini simpan harta karun bernilai RM38 juta

“Guna KWSP khas labur saham lepas tu terus muflis”, lelaki kongsi cerita