Ingat Anak Dulu, Rupanya Emak Berusia 50 Tahun Kahwin Dulu

Ingat Anak Dulu, Rupanya Emak Berusia 50 Tahun Kahwin Dulu.Kalau dah jodoh tk ke mana, Itulah ungkapan yang sering kali kita dengar bila berbica soal jodoh. Seperti satu video yang tular di laman TlkT0k, menceritakan seorang wanita yang dipertemukan jodoh ketika berusia 50 tahun.

Ibu kahwin dulu

Menerusi vide0 dikongsi seorang gadis menceritakan ibu tersayang dipertemukan jodoh dengan lelaki pilihan hati. Vide0 pendek itu memaparkan sesi akad nikah di dalam sebuah masjid dan gambar-gambar pasangan ini yang segak mengenakan busana pengantin.

Tahniah emak, walaupun umur 50 tahun dah. Alhamdulillah jodoh baru sampai.
Gadis berusia 24 tahun ini, turut akui telah mendapat bapa tiri muda dan dia sama sekali tidak mendedahkan umur bapa tirinya.

Menerusi ruangan komen rata-rata netizen seakan-akan tdak percaya dengan umur ibunya yang kelihatan ‘awet muda’ dan mendakwa itu merupakan kakaknya.

Ha bapa muda.

Bagaimanapun, gadis ini menyangkal dkwaan tersebut dan menjelaskan wanita yang berkahwin itu merupakan ibunya. Pada masa yang sama, netizen turut menitipkan doa buat pasangan ini dan mendoakan agar pasangan ini berkekalan buat selama-lamanya.

Sumber: livenewszone.com/

BACA: Definisi sebenar penunggang agama