Hina isteri, Will Smith tampar Chris Rock di Oscar Award atas pentas

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Hina isteri, Will Smith tampar Chris Rock di Oscar Award atas pentas. will smith movies will smith son will smith wife will smith net worth will smith meme will smith movies and tv shows will smith house anak will smith will smith age[/bg_collapse]

Hina isteri, Will Smith tampar Chris Rock di Oscar Award atas pentas.

Chris Rock dan Will Smith mempunyai pertengkaran yang jelas semasa siaran Oscar 2022.

Rock muncul di atas pentas untuk menyampaikan Oscar untuk ciri dokumentari dan membuat jenaka tentang Jada-Pinkett Smith berada di GI Jane kerana kepalanya botak yang dicukur.

Smith kemudian naik ke pentas untuk menumbuk Rock.

Walaupun ia kelihatan seperti jenaka pada mulanya, Smith kembali ke tempat duduknya dan menjerit kepada Rock: “Jauhkan nama isteri saya daripada mulut (kata-kata kasar) kamu!”

Ramai penonton Oscar kelihatan terkejut dengan pertengkaran itu.

Hina isteri, Will Smith tampar Chris Rock di Oscar Award atas pentas

Diddy ialah penyampai seterusnya semasa majlis itu, di mana dia tampil memperkenalkan sambutan ulang tahun ke-50 kepada The Godfather .

Diddy menangani situasi itu dengan berkata: “Will dan Chris, kami akan menyelesaikannya seperti keluarga. Sekarang kami meneruskan dengan cinta. Semua orang membuat bising.”

Jada Pinkett Smith mengumumkan tahun lalu dia mencukur kepalanya selepas bergelut dengan alopecia .

Pelakon itu berkata dalam catatan Instagram: “Sekarang pada ketika ini, saya hanya boleh ketawa… anda semua tahu saya telah bergelut dengan alopecia.

Tiba-tiba, suatu hari…ia muncul begitu sahaja . Sekarang, ini akan menjadi sedikit lebih sukar untuk saya sembunyikan.

Jadi, saya fikir saya hanya akan berkongsinya supaya anda semua tidak bertanya apa-apa soalan…Mama perlu membawanya ke kulit kepala jadi tiada siapa menyangka dia menjalani pembedahan otak atau sesuatu. Saya dan alopecia ini akan menjadi kawan… period!”

Kemudian, Smith memenangi Anugerah Akademi pertamanya, merangkul penghormatan pelakon terbaik untuk watak Richard Williams, bapa yang gigih yang membesarkan juara tenis Venus dan Serena Williams, dalam King Richard .

Variety telah menghubungi ABC untuk mendapatkan ulasan lanjut mengenai insiden Smith-Rock.

Inilah saat Chris Rock membuat jenaka GI Jane 2 tentang Jada Pinkett Smith, mendorong Will Smith untuk menumbuknya dan menjerit kepadanya. – Reuters

TONTON :

BACA:

Shuk Sahar mahu jual rumah RM1.2 juta, “Saya perlukan duit untuk teruskan kehidupan”

Gaji minimum akan beri kesan kepada harga barangan, kata ahli ekonomi

Pernah dilabel tiada masa depan oleh guru sendiri, kini usahawan susu lembu berjaya