Heliza Helmi kena kecam dengan netizen, “dah makin hilang warak”

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Heliza Helmi kena kecam dengan netizen, “dah makin hilang warak” heliza helmi heliza helmi kahwin heliza helmi instagram suami heliza helmi biodata heliza helmi heliza helmi dulu heliza helmi ig heliza helmi suami adik heliza helmi[/bg_collapse]

 

Heliza Helmi kena kecam dengan netizen, “dah makin hilang warak”. Baru-baru ini, penyanyi dan aktivis kemanusiaan, Heliza Helmi ada memuat naik video bersama suami tercinta.

Menerusi video itu, Heliza berkongsikan video melakukan parodi berlatar belakangkan suara usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida dan Iqbal Zulkefli.

Perkongsian Heliza itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terhibur melihat telatah suami isteri itu. Malah, ramai yang memuji suami Heliza yang dilihat sporting melayan kerenah isterinya.

Bagaimanapun, lain pula di Facebook apabila ramai yang mengecam pasangan itu. Ada yang bertanyakan kenapa Heliza semakin hilang warak? Tidak kurang juga, yang meluahkan rasa meluat dan menyampah melihat pasangan itu.

Heliza Helmi kena kecam dengan netizen, "dah makin hilang warak"

Ada saja serba tak kena di mata netizen. Biasalah, lumrah hidup pasti ada yang puji dan keji. Semoga rumah tangga Heliza kekal bahagia.

TONTON:

BACA:

Liyana Jasmay dilihat berdoa cara orang kristian

Netizen tuduh madammu mandul dalam live, sekali ini jawapan tuan badan..

Gaji minimum akan beri kesan kepada harga barangan, kata ahli ekonomi