Hanya untuk cantik, berdarah telinga budak kena cucuk, ini yang terjadi

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Hanya untuk cantik, berdarah telinga budak kena cucuk, ini yang terjadi background cantik tulisan cantik wallpaper cantik pemandangan cantik perempuan cantik gambar cantik gambar pemandangan cantik gambar perempuan cantik awek cantik gambar wallpaper cantik[/bg_collapse]

Hanya untuk cantik, berdarah telinga budak kena cucuk, ini yang terjadi.Bagi ibu bapa yang dikurniakan anak perempuan, pastinya sedari usia kanak-kanak lagi mereka sudah dipakaikan perhiasan demi mencantikkan permata hati kesayangan.

Walau bagaimanapun, acap kali kita dengar pastinya ada masalah yang timbul dek kerana keterujaan ibu bapa demi kecantikan anak mereka.

“Beli subang saiz besar, sampai berdarah telinga anaknya…”
Namun begitu, tular baru-baru ini satu video menunjukkan tangisan seorang kanak-kanak perempuan yang menahan kesakitan akibat terpaksa mencucuk lubang telinganya dengan subang.

Menerusi perkongsian @nirwanaabdmunir, dia menjelaskan subang tersebut terlampau besar untuk dimasukkan ke lubang telinga anaknya yang kecil hingga berdarah akibat paksaan yang dilakukan…

“Dah tak muat kenapa dipaksa jugak…” Netizen

Hanya untuk cantik, berdarah telinga budak kena cucuk, ini yang terjadi
Perkongsian wanita ini yang dipercayai merupakan ibu kanak-kanak tersebut mendedahkan perbuatan tersebut adalah kehendak suaminya yang tetap memaksa subang tersebut untuk masuk ke telinga anaknya.

@nirwanaabdmunir♬ original sound – nirwanaabdmunir

“Kalau saya biar tak pakaikan, sampai berdarah…”
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen simpati dan sebak mendengar tangisan meraung kanak-kanak tersebut yang pastinya menanggung kesakitan yang amat sangat.

Dalam pada itu, ramai juga yang menasihatkan agar jangan sekali-kali menyakiti anak-anak dengan perhiasan yang boleh membawa bahaya buat mereka.
TONTON :

BACA:

Aeril Zafrel hadiahkan bangunan RM3.2 Juta kepada Wawa Zainal

Mas kahwin RM1.6 Juta diterima pengantin lelaki, termasuk rumah, kereta dan emas lagi!

Peminat dah confius Ratu Semut Diana Danielle atau Ara Johari, bukti baru muncul