Gadis dedah jodoh disebalik resit, lain kali jangan buang

Gadis dedah jodoh disebalik resit, lain kali jangan buang. Apabila membeli sesuatu barangan tidak kiralah di pasaraya atau kedai-kedai, pasti resit adalah perkara utama yang akan diambil kerana ia bukan sahaja memaparkan jumlah wang dikeluarkan.

Malah jika berlaku kerosakan atau tersaIah menerima barang dengan resit, kita dapat menukar barangan tersebut jadi ia akan diteliti terlebih dahulu.

Namun begitu, selepas menonton satu hantaran video oleh seorang gadis ini tentang resit yang diterimanya di sebuah kedai mengundang netizen menyesaI kerana tidak teliti membaca resit.

Ini kerana bagi sesetengah orang yang sudah cukup yakin barang dibeli, resit akan terus dibuang namun bagi gadis berkenaan selepas meneliti resit barang dibelinya terdapat ayat minta untuk berkenalan dengan dirinya.

Mengakui pertama kali dapat versi dalam resit, netizen turut terhibur menyaksikan cara seorang lelaki yang ingin meng0rat gadis itu..

Gadis dedah jodoh disebalik resit, lain kali jangan buang

Menerusi ruangan k0men di hantaran video itu, ribuan k0men diluahkan netizen sambil berseloroh dengan resit yang tidak dibaca dengan teliti sebelum ini.

“Aku check harga barang ja l0l. Mana perasan tulisan lain. Berapa ramai dah yang nak kenal dengan aku agaknya”

BACA:

Bengang peruntukan tak turun, lelaki belanja RM800 ribu baiki jalan sendiri

Pendapatan minima RM1,000 kini mampu miliki rumah, ini caranya…

Dakwaan guna buruh kasar, Ferrero Rocher nak boikot minyak sawit daripada Sime Darby