Fouziah Gous pula kena ‘scam’ dengan suami, ini respon beliau…

Fouziah Gous pula kena ‘scam’ dengan suami, ini respon beliau… Dua pelakon wanita iaitu Datin Fouziah Gous dan Datin Paduka Eina Azman terus berdiam diri untuk menjawab dakwaan ‘Datuk palsu’ yang dikaitkan dengan status gelaran dimiliki suami masing-masing.

Usaha Harian Metro untuk mendapatkan kenyataan daripada kedua-dua selebriti itu gagal apabila mesej dan panggilan telefon dibuat tidak dibalas serta dijawab oleh mereka.

Menerusi tinjauan Harian Metro di media sosial, Fouziah melalui perkongsian di Instagram Story kini berada di Johor bersama suami dan anak-anak kerana mengikuti festival perniagaan untuk minuman kesihatan sarang burung walet yang diusahakannya.

Fouziah Gous pula kena ‘scam’ dengan suami, ini respon beliau…

Manakala, Eina pula melalui Instagram Story berkongsi beberapa juadah makanan masakannya untuk hidangan sekeluarga pada hujung minggu ini. Termasuk, menikmati keenakan durian Musang King.

Terdahulu, isu gelaran didakwa palsu itu dikaitkan netizen kepada suami penyanyi, Datin Seri Heliza Helmi iaitu Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman yang tular dan mendapat liputan portal hiburan.

Difahamkan, isu berkenaan timbul susulan perkongsian individu di Facebook yang menggunakan akaun Aliff Ahmad mengenai gelaran Datuk Seri yang dimiliki Mahadi tidak tersenarai dalam sistem istiadat.

BACA:

Pekerja Indonesia dan Bangladesh lebih setia dan rajin berbanding pekerja tempatan

Ini kisah perisik Malaysia bekerja dengan adik bekas Presiden Amerika

Heliza Helmi kena ‘scam’ dengan suami sendiri, ini ceritanya