Duduk rumah apartment paling sesuai pakai alat ini jemur baju

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Duduk rumah apartment paling sesuai pakai alat ini jemur baju apartments five feet apart studio apartments apartments for rent desa green service apartment studio apartments for rent desa green serviced apartment apartment building apartment cameron highland bayu puteri apartment[/bg_collapse]

 

Duduk rumah apartment paling sesuai pakai alat ini jemur baju.Ruang untuk sidai pakaian kalau duduk di apartment memang terhad. Apatah lagi kalau kediaman jenis flat yang tiada balkoni.

Nak letak alat sidai kain yang besar memang makan ruang. Alternatif untuk masalah ini adalah penyidai baju jenis retractable atau tali penyidai kain mudah tarik dan simpan.

Idea ini dikongsi oleh pengguna TikTok Hajar Radzi.

Ujarnya tinggal di rumah flat salah satu masalah yang dihadapi adalah untuk menyidai kain kerana tiada balkoni.

Jadi alat penyidai jenis sangkut yang tali boleh ditarik dan disimpan ini memang memudahkan terutama kalau nak sidai kain dalam rumah.

Tali pun kuat kerana diperbuat daripada stailess stees dan boleh tampung berat 20kg. Panjang tali hingga 4 meter jadi banyak juga boleh sidai terutama jika gunakan hanger.

Cara penggunaan

Duduk rumah apartment paling sesuai pakai alat ini jemur baju

Lekat dua alat di dua dinding yang dikenal pasti sesuai untuk sidai baju.

2. Kemudian tarik tombol yang berisi tali untuk menyidai dan cangkuk di bahagian dinding satu lagi dan lock. Dah boleh sidai!

3. Bila baju dah kering dan tak perlu guna lagi, cuma unlock untuk kemaskan tali di dalam alat ini semula.
TONTON :

BACA:

Selepas lamar Amelia Henderson, Aedy Ashraf diam pula..

Isteri Fizo Omar kini berhijab, sekali lain pula yang netizen perasan

Kelibat nenek tua dilihat baling ‘sihir’ hadapan rumah orang tengah malam