Dia punya menangis macam real, rupanya kat depan tak de orang pun

Dia punya menangis macam real, rupanya kat depan tak de orang pun. Drama episod Rindu Kasih yang baru sahaja melabuhkan tirainya masih lagi diperkatakan peminat susulan ramai yang berpuas hati dengan pengakhiran cerita yang ditayangkan menerusi slot Samarinda TV3 itu.

Rata-rata memberikan reaksi positif, tak kurang yang turut memberikan pujian terhadap lakonan para pelakon di dalam drama 15 episod berkenaan.

Antaranya ramai yang memuji kualiti lakonan yang dibawa Ummi Nazeera yang mendukung watak sebagai Salina atau Ina yang dipenjarakan kerana mencuri.

Menerusi video tular yang dimuat naik seorang individu di Tiktok juga, Ummi kelihatan mengenakan pakaian banduan dengan tangan bergari bersama seorang anggota polis sedang membantu memandikan jenazah ibunya di dalam salah satu babak.

Ramai yang turut sama simpati ketika menonton babak berkenaan seolah-olah ia betul-betul terjadi.

Dia punya menangis macam real, rupanya kat depan tak de orang pun

Bagaimanapun, Ummi mampu menjayakan watak dengan hanya menggunakan imaginasi sendiri kerana ibunya, Shida (Amyza Aznan) tiada di dalam babak berkenaan namun ia berjaya dilakukan dengan menggunakan teknik kamera.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata memuji lakonan bintang berusia 32 tahun itu.

“Ya Allah hebat lakonan, dia boleh hayati watak dia sampai menangis tanpa ada pelakon lain.”

“Tolonglah bagi anugerah kat Ummi. She deserved it!”

“Hebat betul boleh pegang watak. Kalau letak teddy bear kat situ tak boleh ke? Hahaha.”

“Aku nangis tengok lakonan dia. Tapi ni aku lagi tambah nangis sebab kena scam hidup-hidup. Terbaik lakonan mereka.”

“Lah tak ada orang rupanya. Hebat betul edit, salute kat Ummi. Nampak real gila.”

“Gini rupanya dia buat sampai teresak-esak kita menangis. Kalau la aku yang jadi polis tu, mahu tergolek gelak kat situ.”

Selain Ummi Nazeera dan Amyza Aznan, drama arahan Pali Yahya itu turut dibarisi pelakon lain antaranya Izzue Islam, Nafiz Muaz, Arash Mohd, Ezzati Abdullah, Meor Mohd dan ramai lagi.

@ajuahmad_ Episode Akhir Rindu Kasih #behindthescenes ina mandikan sape tueww 🤭🫣👻 #rindukasih #dramarindukasih #tv3malaysia #slotsamarindatv3 #pndpictures #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ゚viral #fypシ #DramaRinduKasih #fyp @Nazeera Ummi @Ezzaty Abdullah ♬ Kali Terakhir Kulihat Wajahmu – Uji Rashid

BACA:

Sejak 10 tahun bantu ibu menjaja pulut panggang, kisah remaja ini curi tumpuan

Penampilan terkini Darling Ngasri buat ramai terkejut

Dihina kerana keturunan, lelaki tikam isteri dan 3 ipar