Aksi suami Ain Edruce buatkan dia tersenyum ikhlas, lain pula netizen perasan

Aksi suami Ain Edruce buatkan dia tersenyum ikhlas, lain pula netizen perasan. Umum sedia maklum, suami kepada pelakon terkenal, Ain Edruce iaitu Amirul Hafiz Mustaffa dikenali dengan wajah yang selamba dan jarang menunjukkan ekspresi kepada orang ramai.

Riak wajah spontan suami pelakon jelita itu sering mendapat perhatian ramai kerana sukar untuk memberi senyuman apabila Ain membuat konten bersamanya.

Pun begitu, berbeza pula kali ini. Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh Ain di laman TikToknya, kelihatan dia sedang membuat konten bersama suaminya di rumah mereka.

Aksi suami Ain Edruce buatkan dia tersenyum ikhlas, lain pula netizen perasan

Dalam video itu, Ain dipelvk dari belakang oleh suaminya untuk membuat konten yang menjadi trend bersama anak sulung perempuan mereka, Soraya.

Apa yang menarik perhatian netizen, Amirul menunjukkan reaksi wajah yang luar daripada kebiasaan dimana dia tersenyum lebar saat mendvkung isterinya itu.

Bukan itu sahaja, rata-rata netizen meluahkan rasa keterujaan mereka apabila dapat melihat suami kepada pelakon itu memberikan senyuman yang begitu ikhlas buat pertama kalinya.

@ainedruce91 Susah siot!!!! Aku cubaaaa. Soraya menang!🙌🏻 #fyp ♬ sonido original – Dani Valle

BACA:

Umur baru 34, rupanya ini kerja gadis ini sampai mampu ada helikopter dan bank sendiri

Panas !!! Menteri PN hantar surat ke Istana, perkara ini mungkin berlaku

Azmin yakin Perikatan Nasional majoriti besar