Aeril Zafrel hadiahkan bangunan RM3.2 Juta kepada Wawa Zainal

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Aeril Zafrel hadiahkan bangunan RM3.2 Juta kepada Wawa Zainal aeril zafrel dan wawa zainal biodata aeril zafrel aeril zafrel ig wawa zainal dan aeril zafrel aeril zafrel biodata aeril zafrel bogel aeril zafrel dulu aeril zafrel twitter anak aeril zafrel [/bg_collapse]

Aeril Zafrel hadiahkan bangunan RM3.2 Juta kepada Wawa Zainal. Siapa yang tidak mengenali pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal yang juga merupakan usahawan terkenal, bukan? Bagi yang mengikuti kisah pasangan selebriti ini, pasti tahu mereka berdua berusaha dari bawah untuk mencapai kejayaan hari ini.

Terbaharu, Aeril Zafrel telah menghadiahkan isterinya sebuah wisma bernilai RM3.2 juta. Bangunan tiga tingkat yang menelan kos pengubahsuaian RM2 juta itu adalah pusat bagi rangkaian perniagaan mereka Wawa Cosmetic selain menempatkan ruang pejabat dan gudang penyimpanan stok.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

Menerusi laporan, Aeril Zafrel menghadiahkan wisma tersebut sebagai tanda cintanya kepada isteri tersayang. Lantaran itu, Wawa tidak sangka impiannya sejak 2016 untuk mempunyai wisma sendiri akhirnya tercapai.

Menurut pasangan ini, mereka akui pelbagai cabaran dan dugaan ditempuhi sepanjang mengendalikan perniagaan ini. Malah, ibu pejabat itu menjadi ‘saksi’ hasil titik peluh mereka yang selama ini bertungkus lumus dalam memastikan perniagaan terus maju dan berkembang.

Aeril Zafrel hadiahkan bangunan RM3.2 Juta kepada Wawa Zainal

Tonton Juga:

Baca Juga:

Dikatakan bakal nikahi Shuib, Nana dedah cerita bagaimana ia bermula

Bazar Ramadan buka macam biasa, tiada sekatan dikenakan – PM

Hail Amir bergelar Datuk setelah hampir 50 tahun dalam bidang seni